Szeged

Vidám családi nap a Szentmihályi Bölcsődében

 Vidám családi nap a Szentmihályi Bölcsődében

A közös élmények és a jókedv mindenkit magával ragadott

Márton Andrea
2 órája
Fotó: Mihálffy Béla/Facebook
 Vidám családi nap a Szentmihályi Bölcsődében

A Szentmihályi Bölcsődében színes programokkal és ajándékokkal teli családi napot tartottak, ahol a gyermekek és a dolgozók örömmel fogadták a látogatókat.

Fotó: Mihálffy Béla/Facebook. 

 

A Szentmihályi Bölcsődében különleges hangulat uralkodott a közelmúltban, amikor is családi programot szerveztek a kicsik és a dolgozók számára. A rendezvény célja az volt, hogy közösségi élményt nyújtson a családoknak, és erősítse a kapcsolatokat a bölcsőde dolgozói és a szülők között.

Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője, valamint Ruzsa Roland, Szentmihály és Kiskundorozsma önkormányzati képviselője is részt vettek az eseményen. A képviselők örömmel látogatták meg az óvodát, ahol a gyermekeknek és a dolgozóknak egy kis ajándékkal kedveskedtek. A program során a gyerekek színes tevékenységekben vehettek részt, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásúak is voltak.

A rendezvény során a gyermekek vidám játékokkal és kreatív foglalkozásokkal tölthették el az időt, miközben a szülők és a dolgozók kötetlen beszélgetések keretében oszthatták meg tapasztalataikat. A közös élmények és a jókedv mindenkit magával ragadott, és a bölcsőde igazi közösségi térként működött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.