Szeged

Újszegeden 3,3 milliárd forintért árulnak egy társasház beruházást

Újszegeden 3,3 milliárd forintért árulnak egy társasház beruházást

Az Örökzöld lakópark

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2 órája
Újszegeden 3,3 milliárd forintért árulnak egy társasház beruházást

Szeged ezzel a legdrágább vidéki ingatlanok listájára is felkerült - derült ki az ingatlan.com közleményéből.

 

A szombati várható lottónyereményből, 6,525 milliárd forint, aminek kapcsán egy listát állítottak össze, hogy milyen ingatlanokat vásárolhatna magának az ember ebből a pénzből. Ez szegedi beruházás pedig jelenleg az egyik legmagasabb áron elérhető szegedi ingatlanhirdetés.

Ez az Újszegeden található projekt az Örökzöld lakópark fantázianévre hallgat. A beruházás három lakóépületből és egy irodaházból áll. A hirdetés leírása úgy szól, hogy a Tisza partja mellett, a Liget közelében 30 exkluzív lakást magába foglaló beruházás kulcsrakész átadással eladó. A projekt befejezése a szerződéskötéstől számított másfél éven belül várható, építés éveként pedig 2025 van megadva.

A lakások hasznos alapterülete összesen 1879 m2, amikhez 742 m2-nyi erkély, 541 m2-nyi teremgarázshely, tárolók és közlekedők tartoznak. A beruházó szerint az épületek kifejezetten reprezentatív kivitelű, zöldövezeti, panorámás lakásokkal valósulnak meg.

Nyitókép: Örökzöld lakópark


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.