Szeged

Úgy megütötték a bírót a szegedi kispályás fociligában, hogy elájult

Úgy megütötték a bírót a szegedi kispályás fociligában, hogy elájult

Megszüntetik a játékvezetők küldését

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Úgy megütötték a bírót a szegedi kispályás fociligában, hogy elájult

Csütörtökön nem fejeztek be egy mérkőzést, miután az verekedésbe torkollott. A Szegedi Kispályás Labdarúgó Bajnokság meccsén fújó játékvezetőt leütötték.

 

Miután a bíró az egyik csapat ellen fújt, egy játékos úgy ököllel ütötte állkapcson, hogy a játékvezető összeesett, majd kórházba került.

A bántalmazott bíró azt írta a Szeged365-nek, hogy az ütést követően percekig ájult volt, és kórházba is került. 

A vétkes örökös eltiltást kapott, soha többé nem léphet pályára a Szeged Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Ezt már határozatban is megjelent.

A történtek után az MLSZ Csongrád-Csanád Vármegyei Igazgatósága is azonnali és kemény lépéseket tett.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád – Csanád Vármegyei Igazgatósága – a tegnapi incidens miatt – azonnali hatállyal megszünteti a Szegedi Városi Kispályás Bajnoksággal a játékvezetői szolgáltatás biztosítását

- írták.

A továbbiakban a bajnokság mérkőzéseihez nem biztosíthat a Szegedi Városi Kispályás Bajnokság játékvezetőket, vagyis nem lesz hivatalos bíró a meccseken, amíg ez a rendelkezés érvényben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.