Szeged

Tréninget tartanak diákmentoroknak Szegeden

Tréninget tartanak diákmentoroknak Szegeden

Márton Andrea
2 órája
Fotó: szegedma archív
Tréninget tartanak diákmentoroknak Szegeden

A Florin Zrt. szegedi üzemében egész napos tréninget tartanak a Tanítsunk Magyarországért Program mentorainak, hogy elsajátítsák a mentorálás szakmai titkait nagyvállalati környezetben.

A Tanítsunk Magyarországért Program keretében a mentorok számára szervezett tréning célja, hogy a résztvevők mélyebb ismereteket nyerjenek a mentorálásról, és felkészültebben támogathassák a 6-8. osztályos diákokat. György László, a program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos a Rádió 88-nak elmondta, hogy a tréning során a mentorok olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek segítenek a fiataloknak abban, hogy a jövőben jól teljesítsenek és kitűnjenek a munkaerőpiacon.

A Florin Zrt. szegedi üzemében zajló esemény lehetőséget biztosít a mentorok számára, hogy tapasztalatokat cseréljenek egymással, és megismerkedjenek a nagyvállalati környezet sajátosságaival. A program célja, hogy a mentorálás során a diákok ne csak tudást, hanem gyakorlati tapasztalatokat is szerezzenek, amelyek hozzájárulnak a sikeres pályafutásukhoz.

A Tanítsunk Magyarországért Program célja, hogy a fiatalok számára olyan támogató közeg alakuljon ki, amely segíti őket a tanulmányaik során, és felkészíti őket a jövő kihívásaira. A tréning során a mentorok olyan módszereket és technikákat tanulnak meg, amelyekkel hatékonyan tudják segíteni a diákokat a fejlődésükben.

A program folytatásaként a mentorok a megszerzett tudást a gyakorlatban is alkalmazni tudják, ezzel hozzájárulva a fiatalok sikeres jövőjéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.