Szeged

Sikeresen zajlott a Rendőrségi Nyílt Nap + képek

Sikeresen zajlott a Rendőrségi Nyílt Nap + képek

A résztvevők betekintést nyerhettek a rendőri hivatás sokszínűségébe.

Márton Andrea
2 órája
Fotó: Facebook
Sikeresen zajlott a Rendőrségi Nyílt Nap + képek

A borongós időjárás ellenére sikeresen zajlott le a nyílt nap a Hunyadi téri Kiképző Központban, ahol a szervezők által gondosan összeállított programok várták az érdeklődőket.

A rendezvény célja az volt, hogy a fiatalabb és idősebb korosztály tagjai közelebb kerüljenek a rendőri hivatáshoz, és megismerjék ennek sokrétűségét.

A programok során a résztvevők betekintést nyerhettek a bűn- és balesetmegelőzési feladatokba, valamint különböző bemutatókon is részt vehettek, amelyek során a rendőrség mindennapi tevékenységeit ismerhették meg. A kollégák számos izgalmas programelemmel készültek, hogy bemutassák a rendőri munka szépségeit és kihívásait.

Örömmel tapasztaltuk, hogy több százan ellátogattak a rendezvényre, amiért hálásak vagyunk. Az ilyen alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy ízelítőt adjunk a hivatásunkból, és beszélgessünk az érdeklődőkkel a rendőri munka fontosságáról és szépségeiről.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.