Szeged

Nyolc év után is kérdés: Mi történt a szegedi fiúval?

Nyolc év után is kérdés: Mi történt a szegedi fiúval?

A rendőrség most újra leporolta az eltűnési aktát.

Márton Andrea
12 órája
Fotó: Shutterstock
Nyolc év után is kérdés: Mi történt a szegedi fiúval?

A Bors beszámolója szerint Molnárné Benkő Margit, egy szegedi édesanya, nyolc éve minden nap a fiára, Benkő Adriánra gondol, aki 2015. április 26-án tűnt el. A 24 éves fiatalember egy bulizós éjszaka után indult el otthonról, és azóta nem tért haza. A rendőrség most újra leporolta az eltűnési aktáját.

 

Margit emlékei szerint Adrián csendes fiú volt, akit sok barát vett körül. Az eltűnése előtti hétvégén a JATE Klubban szórakozott, majd másnap délben elment találkozni valakivel, de nem árulta el, kivel találkozik. Az anya másnap jelentette be a rendőrségen a fiú eltűnését, de azóta sem tudják, hol lehet.

A rendőrség az Ortutay utcáig tudta bemérni Adrián telefonját, amely azóta ki van kapcsolva. Margit a fiú barátaival is beszélt, de senki sem tudja, hová ment. 

Kámforrá vált

 – mondta elkeseredetten.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemrégiben felkereste Margitot, és DNS-tesztet kértek tőle, mivel sok az azonosítatlan holttest.

 Lehet, hogy az övé is köztük van

 – tette hozzá zokogva. A rendőrség tájékoztatta, hogy hónapokat kell várni a teszt eredményére.

Margit reménykedik, hogy egyszer csak bekopogtat a fia, és azt mondja, jól van. „Csak a munka tud lekötni, mert ha hazamegyek, hiányzik a fiam. Azóta egyetlen éjszakát sem bírok végigaludni” – zárta szavait az édesanya.

A rendőrség kéri, hogy aki Benkő Adrián tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nyitókép: Illusztráció Fotó: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.