Szeged

Mozgással a Mellrák Megelőzéséért: Pink Október a Pick Arénában

Mozgással a Mellrák Megelőzéséért: Pink Október a Pick Arénában

Márton Andrea
2 órája
Fotó: Frank Yvette
Mozgással a Mellrák Megelőzéséért: Pink Október a Pick Arénában

A Csongrád-Csanád Vármegyei Szabadidősport Szövetség a mellrák megelőzésére hívja fel a figyelmet, és vasárnap délelőtt 9 órától háromórás aktivitással várja a mozogni vágyókat a Pick Arénában.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Szabadidősport Szövetség fontos kezdeményezést indított a mellrák megelőzésének népszerűsítésére. Süli András, a szövetség elnöke a Rádió 88-nak elmondta, hogy a Pink Október nevű program keretében vasárnap délelőtt 9 órától várják az érdeklődőket a Pick Arénába, ahol mintegy háromórányi mozgási lehetőséget kínálnak.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára a mellrák megelőzése érdekében. A program során a résztvevők különböző aktivitásokban vehetnek részt, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem egészséges életmódra is ösztönöznek.

Emellett a rendezvény keretében szűrővizsgálatokra is lehetőség lesz, így a résztvevők előre jelentkezhetnek a vizsgálatokra, amelyek segíthetnek a korai felismerésben. A Pink Október program során számos kiállító is bemutatkozik, akik az egészségtudatos életmód jegyében kínálnak információkat és termékeket.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Szabadidősport Szövetség célja, hogy a rendezvény által minél több emberhez eljusson a mellrák megelőzésének fontossága, és hogy a közösség együtt mozduljon a jó ügy érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.