Szeged

Még napokig marad a csodás idő Szegeden

Még napokig marad a csodás idő Szegeden

Érdemes ma is kint tartózkodni

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
6 órája
Még napokig marad a csodás idő Szegeden

A hétvége hátralévő részében a felhőket és a magasabb minimum-hőmérsékleteket is nagyítóval kell keresnünk. Továbbra is anticiklon határozza meg időjárásunkat, marad a napos, száraz idő. Legfeljebb a jövő hét közepén érkezhetnek nedvesebb léghullámok, de számottevő csapadék nem valószínű.

 

A ködfoltok feloszlása után országszerte túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. A keleties szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul. Késő estére 2 és 10 fok közé hűl le a levegő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szegeden a vasárnapi maximum hőmérséklet elérheti a 16 fokot is.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik - írja a Köpönyeg.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.