Szeged

Lesz bőven dolga Botka Lászlónak, ha tartani akarja ígéretét

Lesz bőven dolga Botka Lászlónak, ha tartani akarja ígéretét

Segítséget ajánlunk a polgármesternek abban, hogy be tudja tartani amit ígért

Kibédi Péter
2 órája
Lesz bőven dolga Botka Lászlónak, ha tartani akarja ígéretét

Röviddel a közgyűlés után Botka László a közösségi oldalán posztolta ezt.

 

A polgármester tervével kár lenne vitatkozni, sőt azt támogatni és segíteni kell minden szegedinek. Éppen ezért szeretnénk mi is támogatni Botka Lászlót ebben a munkában, így felhívnánk a figyelmét arra, hogy amikor posztolt, akkor az irodájának ablakából is láthatta volna ezt a Széchenyi téren.

 

A négy, valószínűleg hajléktalan férfi a város főterén igyekezett valahogy túlélni a péntek kora délutánt. Egyfelől nem szívderítő látvány, másfelől mutatja a Szegeden évek óta szőnyeg alá söpört probléma, a hajléktalan kérdés meglétét. Nagyon sok szegedi polgár vallja, remélhetőleg a polgármester is meghallja, egy tiszta, rendezett város megoldást talál a városban élő, szerencsétlen sorsú emberek problémájára.

Lapunk a jövőben önzetlenül segíti Botka Lászlót abban, hogy azok a problémák is elérjenek hozzá, amit esetleg ő nem mindig vesz észre.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.