Szeged

Koncertet ad Szegeden az Aurevoir. fronténekese pénteken

Koncertet ad Szegeden az Aurevoir. fronténekese pénteken

3 órája
Fotó: szegedma archív
Koncertet ad Szegeden az Aurevoir. fronténekese pénteken

Agócs Márton, az Aurevoir. zsámbéki ethno-beat zenekar frontembere, péntek este koncertet ad a Cafe Radnótiban, ahol az Attitude Noire versmondó együttes kíséri, és vendégként Kaiser Csilla is fellép.

Péntek este 20 órakor különleges koncertre várják az érdeklődőket a Cafe Radnótiban, ahol Agócs Márton, az Aurevoir. zsámbéki ethno-beat zenekar énekes-gitárosa lép fel. Az esemény során az Attitude Noire versmondó együttes kíséri az előadót, amely 2019-ben alakult Gyulán, hogy színesebb módon keltsék életre a papírra vetett sorokat.

A koncert vendégfellépője Kaiser Csilla, a Lalaith zenekar énekese, aki saját szerzeményével készül, és zongorán, gitáron, valamint cajonon is játszik. Az esemény célja, hogy a zenekar általában tematikus esteken hallható verseket, köztük József Attila, Petőfi Sándor, Ady Endre és Arany János műveit, valamint kortárs költők alkotásait egy új formában mutassa be.

A zenekar eddigi szegedi fellépéseit személyi változások és a covidjárvány hátráltatta, de tavaly az Őszi Kulturális Fesztivál keretében végre színpadra léphettek. Az este során a közönség élvezheti a versek és a zene egyedi találkozását, amely különleges élményt nyújt minden résztvevő számára. Támogatói jegyek válthatók az eseményre, ahol a kultúra és a művészet találkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.