Szeged

Kiadós esőzés várható a nap folyamán

Kiadós esőzés várható a nap folyamán

Fronthatás terheli szervezetünket

Kovács György
3 órája
Kiadós esőzés várható a nap folyamán

Csütörtökön egy mediterrán ciklonnak köszönhetően marad a felhős, esős, záporos idő. Dél, délnyugat felől érkezik a csapadék, az ország túlnyomó részén szükség lesz az esernyőkre. A Dunántúlon feltámad az északias szél az Időkép előrejelzése szerint. Az átlagosnál hűvösebb időre készülhetünk, délután mindössze 12-17 fokot mutathatnak a hőmérők.

A napi maximum hőmérséklet 18 fokon várható, amit délután 4-5 körül hűt le kissé az eső. Szegeden összesen 19 mm eső várható a nap folyamán.

 

Orvosmeteorológia
Csütörtökön kettősfronti tünetek jelenkezhetnek. Elsősorban vérnyomás-ingadozás, fejfájás, migrén jelentkezhet, de akadnak olyanok, akik nehezebben koncentrálnak, figyelmetlenebbé válnak majd. A borongós, csapadékos időben lehangoltabbak lehetünk.

Reggel a hidegebb tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. A szeles idő tovább fokozhatja a fejfájást és az ingerlékenységet. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.