Szeged

Ideiglenesen bezár a Szent István téri Coop

Ideiglenesen bezár a Szent István téri Coop

Informatikai és műszaki fejlesztésekkel fog megújulni.

2 órája
Fotó: Arany T. János/DM
Ideiglenesen bezár a Szent István téri Coop

A Szent István téri Coop üzlet csütörtökön bezárta kapuit, hogy hat hét alatt teljes körű felújításon és modernizáción menjen keresztül, beleértve az informatikai, műszaki és építészeti fejlesztéseket.

A Délmagyar értesülései szerint a Szent István téri Coop üzlet már csütörtökön nem volt nyitva, az eladók pedig korábban kifüggesztették a bejáratra és a kirakatba a bezárásról szóló tájékoztató anyagokat. Az üzlet átmeneti bezárásának oka, hogy a bolt teljes megújuláson megy keresztül, amely magában foglalja az informatikai, műszaki és építészeti fejlesztéseket.

Kelemen János, a Coop Szeged Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az üzlet új önkiszolgáló kasszákat is kap, amelyek modernizálják a vásárlási élményt. A napokban teljesen kiürítik az üzletet, majd átadják a kivitelezőnek, aki a felújítást végzi. A tervek szerint a Coop december elején nyitja meg újra kapuit, így a vásárlók friss és megújult környezetben térhetnek vissza.

A felújítás célja, hogy a vásárlók számára kényelmesebb és modernebb vásárlási élményt nyújtsanak, és a Coop továbbra is a helyi közösség fontos része maradjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.