Szeged

Egy újabb szegedi panelház kapott csodás graffitit +fotók

Egy újabb szegedi panelház kapott csodás graffitit +fotók

Elképesztően feldobta a környezetet.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
16 órája
Egy újabb szegedi panelház kapott csodás graffitit +fotók

A Szilléri sor 5. szám alatt lévő szegedi panelház falát festették ki. Erről a Szegedi graffiti dekor festés Facebook-oldala számolt be és osztott meg képeket.

Fotó: Szegedi graffiti dekor festés

 

Molnár Zsolt, a természetközeli graffitik alkotója egy korábbi munkája kapcsán az RTL-nek elmondta, 30 éve vett először festékszórót a kezébe.

Ebben a riportban látható volt, hogy szeptemberben egy újabb hatalmas graffitivel gyarapodott az egyik szegedi lakótelep. A tizenöt négyzetméteren margarétákat, pillangót, katicabogarat festett a falra az utcaművész, a lakókkal egyeztetve. Nem ez az első, természet témájú munkája: fújt már vadludakat, borzokat, énekesmadarakat is panelházakra.

Olyan sikeres a művész, hogy már előfordult, hogy a lakóközösségek keresik az ötleteikkel. Imádják a munkáit.

Újabb remekművét szerdán mutatta be. Ezen rózsaszín virágok, katicabogarak, sündisznó és egy vakond is látható. Beszéljenek a képek a korábbi és a legújabb munkájáról is:

 

Nyitókép: Szegedi graffiti dekor festés

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.