Szeged

Brutális baleset történt a Kelemen László utcában

Brutális baleset történt a Kelemen László utcában

A helyszínelés jelenleg is tart.

Márton Andrea
2024. október 9., szerda
Brutális baleset történt a Kelemen László utcában

Komoly baleset történt szerda délelőtt Szegeden, a Kelemen és a Victor Hugo utca kereszteződésében. Egy autó eddig ismeretlen okból nekicsapódott a frissen felújított régi DÉMÁSZ-székház kapujának.

 

A helyszínre mentő érkezett, amely szirénázva távozott. Információink szerint a baleset következtében egy gyalogos súlyosan megsérült. A helyszínelés jelenleg is tart, és teljes útlezárásra kell számítani.

Az SZKT friss közleménye szerint a baleset miatt Szeged város és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak a 2-es villamosvonal, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamos vonalán.

A hatóságok kérik a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a környéken, és kövessék a helyi közlekedési tájékoztatásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.