Szeged

Az ÁGOTA Közösség idén is elismeri kiemelkedő tanulóit

Az ÁGOTA Közösség idén is elismeri kiemelkedő tanulóit

16 órája
Az ÁGOTA Közösség idén is elismeri kiemelkedő tanulóit

Az ÁGOTA Közösség idén is ünnepségsorozattal köszönti és ismeri el azokat a fiatalokat, akik a gyermekvédelmi gondoskodás keretein belül élnek, és az előző tanévben kiemelkedő szorgalommal tanultak. A közösség már negyedik éve motiválja a Kiválósági- és Hősötös-díjakkal az általános és középiskolás diákokat, hogy elérjék a kiemelkedő tanulmányi eredményeket.

Idén összesen 764 sikeres pályázat érkezett be 13 vármegyéből, ami jól mutatja a fiatalok elkötelezettségét a tanulás iránt. Az elismerések átadására holnap kerül sor, ahol a kitűnő tanulók méltó jutalomban részesülnek.

Az ÁGOTA Közösség célja, hogy a díjak átadásával ne csak elismerje a fiatalok teljesítményét, hanem ösztönözze őket a további tanulmányi sikerek elérésére is. Az ünnepség nemcsak a díjazottak számára jelent különleges pillanatot, hanem a közösség számára is, amely büszkén támogatja a fiatalokat a jövőjük építésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.