Szeged

Állatvédelmi Szakmai Napok indulnak Szegeden

Állatvédelmi Szakmai Napok indulnak Szegeden

3 órája
Fotó: earthintransition.org
Állatvédelmi Szakmai Napok indulnak Szegeden

A Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány országjáró állatvédelmi szakmai nap-sorozatot indít, melynek első állomása Szeged, célja pedig a szakemberek támogatása és egy jól működő állatvédelmi rendszer kialakítása.

A Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány országjáró állatvédelmi szakmai nap-sorozatot indít, melynek első állomása Szeged. Vetter Szilvia, alelnök a Rádió 88-nak elmondta, hogy a sorozat elsődleges célja, hogy az állatvédelmi szakemberek szakmai támogatást kapjanak, majd pedig, hogy az országban egy jól működő állatvédelmi rendszer alakuljon ki. A szakmai napok térítésmentesek, és lehetőséget biztosítanak az érintettek közötti kapcsolatok erősítésére.

Az előadók az ország legelismertebb állatvédelmi szakemberei, az Állatvédelmi Kompetencia Program tananyagának szerzői közül kerülnek ki. A tervek szerint a program 2025 végéig minden vármegyében létrejön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.