Szeged

A Füvészkert csodái képekben + képek

A Füvészkert csodái képekben + képek

Megnyílt Dr. Zalatnai Márta „Titkos kertek” című kiállítása a Rektori Épület Átriumában.

Márton Andrea
2024. október 14., hétfő
Fotó: Márton Andrea
A Füvészkert csodái képekben + képek

Hétfőn este 18 órakor megnyílt Dr. Zalatnai Márta „Titkos kertek - A Füvészkert és a természet virágoskertjének csodái egy botanikus optikáján keresztül” című kiállítása a Rektori Épület Átriumában.

 

A megnyitón Dr. Molnár Gyula biológus és természetfotós köszöntötte a látogatókat, míg Benedekfi Zoltán közreműködött az eseményen.

A kiállítás különlegessége, hogy gyönyörű képek segítségével mutatja be a Füvészkert és a természet virágoskertjeinek szépségét és sokszínűségét. A látogatók lenyűgöző fotókat láthatnak a különböző növényfajokról, amelyek a természet rejtett csodáit tárják fel. Dr. Zalatnai Márta botanikai szemszögből közelíti meg a témát, így a kiállítás nemcsak vizuális élményt nyújt, hanem tudományos betekintést is ad a növények világába.

A kiállítás november 27-ig lesz megtekinthető, munkanapokon reggel 8 és este 8 óra között. Ez egy remek lehetőség, hogy a természetkedvelők és a művészet iránt érdeklődők közelebbről megismerjék a botanikai szépségeket és a Füvészkert varázslatos világát.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.