Szeged

Szombaton kerül megrendezésre a közösségi halászléfőzés

Szombaton kerül megrendezésre a közösségi halászléfőzés

A halászlét főzni vágyó csapatok még mindig jelentkezhetnek

Kovács György
2024. szeptember 4., szerda
Szombaton kerül megrendezésre a közösségi halászléfőzés

Mint arról beszámoltunk, bár a Halfesztivál fesztivál része elmarad, mégsem maradunk halászlé nélkül, ugyanis szeptember 7-én a közösségi főzés része megrendezésre kerül a Fokán, méghozzá ingyenesen.

Fotó: SzegedMa archív

 

Mocselini Rudolf lapunknak elmondta, aki eddig esetleg nem jelentkezett a közösségi főzésre, még mindig nem késett el. A halászlét főzni vágyók számára ingyenesen biztosít egy 5x5 méteres terület (igény esetén nagyobbat is), egy sörpad garnitúrát, egy 2x2 méteres kecskelábas sátort, valamint zenei hátteret.

Jelentkezni a barka@ordogszeker.hu e-mail címen lehet. További információkról pedig az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni: +36306484112

A főzés már 8 órától kezdetét veszi, amelynek a végén versenyt bár nem hirdetnek, de a résztvevő csapatok között kisorsolnak 5×1 kg szegedi paprikát.

Egy órakor pedig mindenkit ingyenes ebéddel várnak a Fokán a készlet erejéig.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.