Szeged

Szegedi diszkóban árult drogot, de egy szabadnapos rendőr kiszúrta

Szegedi diszkóban árult drogot, de egy szabadnapos rendőr kiszúrta

A Szegedi Járásbíróság ma dönt a díler letartóztatásáról

3 órája
Szegedi diszkóban árult drogot, de egy szabadnapos rendőr kiszúrta

Szórakozni indult, de a hivatástudata erősebb volt annak a szegedi rendőrnek, aki lebuktatott egy 21 éves, droggal kereskedő férfit. A Szegedi Járásbíróság ma dönt a díler letartóztatásáról.

A zacskó pirula. Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

 

Bartó Dávid Márton r. törzsőrmester szombaton, a szabadnapján egy éjszakai vendéglátóhelyen figyelt fel két gyanúsan viselkedő férfira, akiket szemmel tartott az est hátralévő részében is. Megérzése nem csalt, mivel az egyikük pénzt adott át a másiknak egy zacskó piruláért cserébe. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársa a biztonsági őrökkel feltartóztatta a párost a járőrök kiérkezéséig. Öltözékük átvizsgálása során újabb kábítószergyanús kapszulák kerültek elő, a nyomozók őrizetbe vették az egyik fiatalembert.

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a hétvégén ecstasy értékesítésén értek tetten. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon tartandó ülésen fog dönteni.

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a gyanúsított letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés veszélye, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye folytán indítványozta. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.