Szeged

Kihívások és lehetőségek a 21. század gyermekeinek nevelésében

Kihívások és lehetőségek a 21. század gyermekeinek nevelésében

Konferencia a Szegedi Szakképzési Centrumban

Márton Andrea
4 órája
Kihívások és lehetőségek a 21. század gyermekeinek nevelésében

A Szegedi Szakképzési Centrum a Bűnmegelőzési Központtal együttműködve konferenciát szervez „Kihívások és lehetőségek a 21. század gyermekeinek nevelésében” címmel. A rendezvény szeptember 30-án kerül megrendezésre, ahol a szakképző iskolák vezetői és munkaközösség-vezetők olyan módszereket és eszközöket ismerhetnek meg, amelyek javíthatják a tanulók mentálhigiénés állapotát.

A szakemberek által bemutatott programok célja, hogy támogassák az osztályközösségek építését, erősítsék a diákok közötti megértést, és csökkentsék a kirekesztés és bántalmazás előfordulását. A konferencia során a résztvevők olyan stratégiákat tanulhatnak, amelyek segítik a fiatalokat megküzdési képességeik fejlesztésében és alkalmazkodásuk javításában az élet kihívásaihoz.

A rendezvény lehetőséget biztosít a pedagógusok számára, hogy tapasztalatokat cseréljenek, és új megközelítéseket ismerjenek meg a gyermekek nevelésében, ezzel hozzájárulva a biztonságos és támogató tanulási környezet kialakításához. A Szegedi Szakképzési Centrum elkötelezett a fiatalok fejlődése iránt, és várja a résztvevőket a konferencián!

Nyitókép: Illusztráció Fotó: SzegedMA archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.