Szeged

IV. Szakmafesztivál Szegeden: Fedezd fel a szakmákat és élvezd a programokat

IV. Szakmafesztivál Szegeden: Fedezd fel a szakmákat és élvezd a programokat

A rendezvény célja, hogy a fiatalokat és a közönséget közelebb hozza a különböző szakmákhoz.

Márton Andrea
10 órája
Fotó: Szarvas Adam
IV. Szakmafesztivál Szegeden: Fedezd fel a szakmákat és élvezd a programokat

Szeptember 28-án, szombaton kerül megrendezésre a IV. Szakmafesztivál Szegeden, a Dugonics téren, ahol a látogatók izgalmas programokkal és interaktív szakmabemutatókkal találkozhatnak. A rendezvény célja, hogy a fiatalokat és a közönséget közelebb hozza a különböző szakmákhoz, valamint népszerűsítse a szakképzést.

A fesztivál reggel 9 órakor kezdődik, és a Szegedi Szakképzési Centrum iskolái, partnercégek és együttműködő intézmények várják az érdeklődőket. A rendezvény moderátora Szécsi Marcell, a Rádió88 műsorvezetője lesz, míg a fesztivál arca és sztárvendége Miskovits Marci.

A program során a résztvevők megismerkedhetnek a Szegedi SZC szakképző intézményeivel, amelyek bemutatkozása a színpadon zajlik. A látogatók részt vehetnek táncházban, játékokban, és különböző bemutatókon, amelyek során felfedezhetik a szakmák sokszínűségét.

A rendezvény során a közönség találkozhat olyan neves előadókkal, mint Kopasz Bálint, aki a sportról beszél, valamint Bodó Richárd, Bánhídi Bence és Mikler Roland, akik szintén színpadra lépnek. A nap végén nyereménysorsolásra is sor kerül, ahol értékes ajándékokat nyerhetnek a résztvevők.

A Szakmafesztivál célja, hogy a fiatalokat inspirálja a pályaválasztás során, és bemutassa a szakképzés előnyeit. Az eseményen együttműködő partnerek is részt vesznek, mint például a Szegedi Tudományegyetem, a Csongrád-Csanád Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat és a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.