Szeged

Ifjúsági civil börze és szakmai konferencia Szegeden

Ifjúsági civil börze és szakmai konferencia Szegeden

Tapasztalatcsere a Délvidék szervezetei között.

11 órája
Fotó: kasto80
Ifjúsági civil börze és szakmai konferencia Szegeden

Az Alternatíva Egyesület ifjúsági civil börzét és szakmai konferenciát szervez Szegeden, amely a Délvidék szervezeteinek tapasztalatcseréjére fókuszál. 

Vajda Árpád, az egyesület elnöke a Rádió 88-nak elmondta, hogy a rendezvény célja, hogy a déli határ két oldalán működő ifjúsági szervezetek és közösségek megosszák egymással tapasztalataikat.

A háromnapos rendezvénysorozat holnap délután kezdődik a Szegedi Partfürdőn, ahol a résztvevők különböző programokon vehetnek részt. A szombati nap folytatásaként a Szent-Györgyi Albert Agórában folytatódnak a programok, míg vasárnap a GyepesMód Közösségi Tér ad helyet a rendezvénynek.

Ez a rendezvény remek lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy kapcsolatokat építsenek, új ötleteket merítsenek, és közösen dolgozzanak a jövőjükért. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.