Szeged

Ez a probléma mindannyiunk jövőjét érinti a Homokhátságon

Ez a probléma mindannyiunk jövőjét érinti a Homokhátságon

A Homokhátság vízellátása kulcsfontosságú

4 órája
Ez a probléma mindannyiunk jövőjét érinti a Homokhátságon

Erre Mihálffy Béla hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán egy videóban. A Homokhátság országgyűlési képviselője aláírásgyűjtéssel a vízpótlás felgyorsításáért dolgozik.

 

Sűrű és eredményes heteket zárhatunk magunk mögött, azonban a munkának még mindig nincs vége! Aktivistáinkkal továbbra is folytatni fogjuk az aláírásgyűjtést szerte a Homokhátságon a vízpótlás felgyorsításáért!

- írta Mihálffy Béla, aki megköszönte az eddigi támogató aláírásokat, valamint a bíztatást és megerősítést, amit a Homokhátságon élőktől kapott. "Folytassuk az összefogást a vízpótlás felgyorsításáért!" - tette hozzá az országgyűlési képviselő.

A Homokhátság vízellátás mindannyiunk jövőjét érinti

- hívta fel a figyelmet.

Mihálffy Béla azt kéri a Homokhátságon élőktől, hogy csatlakozzanak az ügyhöz, támogassák azt egy aláírással, hogy "a jövő generációinak is biztosítva legyen a vízellátás."

 

Nyitókép: Picasa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.