Szeged

Beszélgetés a Szegedért Alapítvány Díjazottjaival

Beszélgetés a Szegedért Alapítvány Díjazottjaival

2 órája
Fotó: szegedma archív
Beszélgetés a Szegedért Alapítvány Díjazottjaival

Holnap este 6 órakor a szegedi városháza házasságkötő termében a Dugonics Társaság soron következő programján a Szegedért Alapítvány díjazottjaival beszélgetnek.

A rendezvényen részt vesz az idei fődíjas, Prof. Dr. Varga Endre traumatológus, valamint a Szőkefalvi-Nagy Béla díjas Prof. Dr. Tamás Gábor biológus, a Gregor József díjas Németh György fotográfus, a Debreczeni Pál díjas Szűcsné Kolonics Erika közművelődési szakember, és a 2020-ban Szőkefalvi-Nagy Béla díjjal elismert Janka Zoltán pszichiáter.

A beszélgetést Vécsei László, a Dugonics Társaság elnöke vezeti, aki lehetőséget biztosít arra, hogy a közönség megismerje a díjazottak munkásságát és hozzájárulását a közösséghez. A rendezvény célja, hogy bemutassa a helyi tehetségeket és elismerje azok eredményeit, miközben inspiráló beszélgetések révén közelebb hozza a közönséget a díjazottakhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.