Szeged

Idén is lesz Jótékonysági Gumikacsa Verseny Szegeden

Idén is lesz Jótékonysági Gumikacsa Verseny Szegeden

Márton Andrea
2024. augusztus 9., péntek
Fotó: Facebook
Idén is lesz Jótékonysági Gumikacsa Verseny Szegeden

Idén is megrendezésre kerül a HRP IX. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny szeptember 7-én az újszegedi Partfürdő Tiszai Szakaszán.

Fotó: Facebook. 

 

Szegeden 2016-ban a Rotary Club Szeged Dóm Egyesület szervezte meg az első jótékonysági kacsaversenyt.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a jótékonysági rendezvényt gyermekek és felnőttek egyaránt megkedvelték. Mindegyik évben 5000 támogató jegy talált gazdára, és közel 5 millió forint értékben adhattunk át támogatást

- írták.

2016-ban a Szegedi Gyermekklinika, 2017-ben a Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesülete, míg 2018-ban a Gyermekklinika Intenzív Osztálya részesült támogatásban. A gyermekklinikát 2016-ban és 2018-ban is eszközvásárlással tudtuk segíteni, a szegedi vakok és gyengénlátók pedig egy vakbarát kereszteződéssel gazdagodtak, ami az Anna-kúti csomópontban lehetővé teszi számukra, hogy biztonságosan tudjanak átkelni a zebrákon. Az elmúlt években is a Gift of Life program keretében egy-egy életmentő gyermekszívműtét elvégzésére gyűlt össze támogatás.

A IX. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny egy olyan szórakoztató családi program, ahol az élmény mellett értékes ajándékokat is nyerhetsz, miközben részese vagy egy jótékony célnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.