Szeged

Felborult egy tűzoltóautó a Rókusi körúton

Felborult egy tűzoltóautó a Rókusi körúton

Folyamatosan frissítjük

Márton Andrea
3 órája
Fotó: Gémes Sándor
Felborult egy tűzoltóautó a Rókusi körúton

Baleset történt a Rókusi körút - Szatymazi utca kereszteződésében. Egy személyautó és egy tűzoltóautó találkozott. A tűzoltóautó felborult. Teljes útzár van az érintett szakaszon.

Fotó: Facebook. 

 

Egy megkülönböztető jelzést használó tűzoltó autónak nem adták meg az elsőbbséget. Sérült is van - írják a Szegeden közlekedünk Facebook csoportjában.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a Rókusi körút - Szatymazi utca kereszteződésében baleset történt. Egyenlőre ismeretlen okból egy személygépkocsi és egy tűzoltó autó ütközött össze, melynek következtében a tűzoltóautó felborult. A helyszínelés folyamatban van.

Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak elmondta, jelenleg pontos adatokkal nem tud beszámolni, de több sérült is van.

A helyszínelés ideje alatt teljes pályás útlezárásra lehet számítani.

Fotó: Gémes Sándor.

 

 

A Rókusi körút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták

Összeütközött egy személyautó és egy teherautó Szegeden, a Rókusi körúton, a Szatymazi utcánál. A baleset következtében a tehergépkocsi felborult. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szegedi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A baleset a villamosforgalmat is akadályozza. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a balesetről a katasztrófavédelem.

Frissítve:

A helyszínről kapott információink szerint egy tűzoltó súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Egyenlőre a katasztrófavédelem nem erősítette meg ezt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar történt Rókusi krt-n. Emiatt Európa liget- Szeged Pláza között között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak. Érintett járatok: 2-es villamosvonal - olvasható a Szegedi Közlekedési Kft. Facebook-oldalán.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelem lapunknak elmondta, a balesetben megsérült négy tűzoltó és a személygépkocsit vezető személy is.

Frissítve:

A személyautó zöld jelzésen haladt át, és a víztorony felől érkező tűzoltóautóval így ütközött. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a helyszíntől majdnem 100 méteres távolságra is repültek fémdarabok. A tűzoltóautót hamarosan emelődaruval állítják talpra, amit nehezít a villamos elektromos felsővezetéke.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.