Szeged

Bár elmarad a Halfesztivál, mégsem maradunk halászlé nélkül

Bár elmarad a Halfesztivál, mégsem maradunk halászlé nélkül

Szeptember első hétvégéjén kóstolhatunk halászlét

Kovács György
2024. augusztus 21., szerda
Bár elmarad a Halfesztivál, mégsem maradunk halászlé nélkül

A Halfesztivált pótló, Fokán tervezett halfesztivál is elmarad az idén, de mégsem maradunk halászlé nélkül. Helyette közösségi főzést szerveznek - tudta meg szerkesztőségünk Mocselini Rudolftól. 

Fotó: SzegedMa archív

 

Mocselini Rudolf, a Hídivásár megálmodója igyekezett megmenteni az Halfesztivált egy alternatív fesztivállal, azonban a szegedi vállalkozók elzárkóztak tőle.

Szegedi vállalkozó nélkül nincsen Halfesztivál

- fogalmazott lapunknak. Hozzátette, több vidéki vállalkozó is jelezte az érdeklődését, akik ételt és italt árultak volna, de számára elvi kérdés, hogy egy szegedi fesztiválon legyenek szegedi árusok. 

Az eseményre azonban számos kisebb közösség, család is jelentkezett már, akik számára ingyenesen biztosít közösségi halfőzést, szeptember első hétvégéjén.

Mocselini Rudolf kiemelte, az eseménynek a látogatása is teljesen ingyenes és további személyek is ingyenesen csatlakozhatnak a főzéshez.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.