Szeged

Vízimentési bemutatót és oktatást tartanak a Laposon, a nyári balesetek megelőzésére

Vízimentési bemutatót és oktatást tartanak a Laposon, a nyári balesetek megelőzésére

1 órája
Vízimentési bemutatót és oktatást tartanak a Laposon, a nyári balesetek megelőzésére

A Csongrád - Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és a Csongrád-Csanád Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács közös rendezvényt tart, Védd magad! elnevezéssel.

 

Vízimentési bemutatóval, az újraélesztés fogásainak gyakorlásával, a nyáron jellemző sérülések ellátásával, a tűzesetek megelőzésével, a víziközlekedés szabályaival és a kerékpárok biztonságos felszereltségével ismerkedhetnek meg azok, akik részt vesznek csütörtökön délután a Csongrád - Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és a Csongrád-Csanád Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács közös rendezvényén, a Védd magad! elnevezésű programon. 

Tavaly nyáron, a makói Maros parti strandon első alkalommal megszervezett program sikerét követve, idén már hét Csongrád-Csanád vármegyei civil szervezet tart közös egészségvédelmi és baleset-megelőzési rendezvényt július 18-án, délután 2 órától 5 óráig a szegedi Lapos Beach strandon. A Biztonságos nyár túra elsősorban a nyári időszak veszélyeire és a személyes felelősségre irányítja rá a figyelmet. 

A résztvevőknek a Védd magad! útlevéllel hat állomást kell felkeresni a strand területén, aki mindegyik civil helyszínen megfordul a délután folyamán, ajándékcsomagot nyerhet. A csomagban olyan tárgyak lesznek, amelyeket a szervezők ajánlanak fel, ebből adódóan a biztonságot, a védekezést, a megelőzést szolgálják. A résztvevők  14.30 órától vízi mentési bemutatót is láthatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.