Szeged

Toroczkai László átadta vármegyei mandátumát is

Toroczkai László átadta vármegyei mandátumát is

Kovács György
2024. július 9., kedd
Toroczkai László átadta vármegyei mandátumát is

Toroczkai László az Ep mandátuma után lemondott a Csongrád-Csanád vármegyei mandátumáról is.

Toroczkai László és Várszegi Andrea. Fotó: Kovács György/Szeged Ma

 

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke vezette a Csongrád-Csanád vármegyei listát is, azonban mint előre jelezte, továbbra is a magyar Országgyűlésben kíván tevékenykedni, így mandátumát a mai napon átadta Várszegi Andreának.

A párt elnöke kiemelte, hat évvel ezelőtt a vármegyei Ásotthalmon bontottak zászlót, amely máig a párt legerősebb fészke, az országban ott érték el a legjobb eredményt, 53 százalékot. Toroczkai László ezért döntött úgy, hogy a listájukról az ásotthalmi jelöltet választja a vármegyei közgyűlésbe. 

Várszegi Andrea a sajtótájékoztatón elmondta, Ásotthalmon született és jelenleg is ott él, illetve a településen van vállalkozása.

Szívügyem, Ásotthalom és a Homokhátság múltja, jelene, jövője. Ezért is szerettem volna mindig is részt venni olyan munkában, ami a szülőföldem fejlődését szolgálja, és köszönöm Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének, hogy a célom elérésében segített, támogatott, és igyekszem megszolgálni, és bizalmat fektetett belém

- fogalmazott a Várszegi Andrea.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.