Szeged

Szegedre jön a "svéd Rihanna" (Videó!)

Szegedre jön a "svéd Rihanna" (Videó!)

5 órája
Fotó: MUSICDAILY Facebook-oldala
Szegedre jön a "svéd Rihanna" (Videó!)

Vadiúj, idén napvilágot látott lemezével érkezik a Tisza-partra augusztus 28-án, a legnagyobb hazai nyárzáró fesztivál nyitónapján Zara Larsson, így a SZIN látogatói hallhatják először Magyarországon élőben a svéd világsztár ’Venus’ című albumának dalait és persze a korábbi nagy slágereket is.

Fotó: MUSICDAILY Facebook-oldala. 

 

Már a Szegedi Ifjúsági Napok első napján elszabadulhatnak a táncos energiák, hisz a svéd világsztár, Zara Larsson elhozza Szegedre legújabb lemezének dalait. A ’Venus’ az énekesnő negyedik albuma, ami remek példája a „szuper szórakoztató” popzenének. Táncolható dalok, egy igazán jó zenei gyűjtemény – mondta Zara még az album megjelenése előtt.

Zara Larsson 10 éves volt, amikor hirtelen hatalmas népszerűség szakadt a nyakába, megnyerte ugyanis a Got Talent svéd változatát. A Céline Dion dal, mellyel elvitte a pálmát olyan hatalmas siker lett, hogy lemezre is került és hetekig kirobbanhatatlan volt a svéd slágerlistákról. 2015-ben az év egyik popslágerét dobta a köztudatba, a Lush Life folyamatosan ömlött a rádióból, a YouTube-on már több, mint 840 millió megtekintésnél jár, 24 ország slágerlistájára került fel és a Spotify-on közel 1,5 milliárd streamelésnél tart. Nagy kollaborációk is fűződnek a nevéhez, így Never Forget You MNEK-kel, a Girls Like Tinie Tempah-val vagy a This One’s for You David Guettával és persze megérkezett a Clean Bandit-tel elkészült Symphony, ami nagy rádiós siker lett itthon is. Zara Larsson – akit a Times beválogatott a legbefolyásosabb tinik közé, és felkerült a Forbes 30 legbefolyásosabb 30 év alattiak listájára is – a szintén svéd ABBA egyik slágerét is rendszeresen műsorára tűzi, minden bizonnyal a SZIN-en is elhangzik majd a Lay All Your Love On Me. És persze a legújabb album, a ’Venus’ slágerei is sorjáznak majd, köztük az első kislemezdal a Can’t Tame Her, ami a hazai rádiós toplistára is felkerült.

Lényeg a lényeg, hogy hatalmas bulira számíthatunk a színpadi jelenségként és elképesztő énekesként is szerethető pop-bomba koncertjén a Tisza-parti fesztiválon, ahol természetesen lesz még produkció bőven, hisz a hazai pop-rock-hip-hop szcéna java mellett jön Armin Van Buuren és Kamrad is és a SZIN-en zárja a nyarat majd Azahriah is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.