Szeged

Ön jobban vezetné az SZKT-t? - kipróbálhatja

Ön jobban vezetné az SZKT-t? - kipróbálhatja

Egy szimulátorban akár Szeged közlekedését is megtervezhetjük

Kovács György
2024. július 4., csütörtök
Ön jobban vezetné az SZKT-t? - kipróbálhatja

Ki ne panaszkodott volna már az SZKT különböző problémáira, legyen szó a pontatlan járatokról, átgondolatlan útvonalakról, vagy éppen a 38 fokos hőségről, miközben az országban itt a legdrágább a vonaljegy és a bérlet is - most kipróbálhatja, milyen megszervezni Szeged tömegközlekedését.

 

Több év Early Access után debütált a City Bus Manager 1.0-ás verziója, amelyben buszvállalatokat hozhatunk létre a valós világ számos pontján. A játékban az alapoktól kell megszervezni és felépíteni egy választott város buszközlekedését, kezdve azzal, hogy buszokat kell venni, személyzetet felvenni, fejleszteni a központot, illetve be kell állítani az útvonalakat. 

 

A játék az OpenStreetMap adatait használja a világméretű úthálózat létrehozásához. Ennek köszönhetően nem csak a valós útvonalhálózat szerepel a játékban, hanem például az SZTE épületei, vagy a JATE Klub. Az OpenStreetMap további előnye, hogy szinte Magyarország egésze szerepel az adatbázisban, így akár Mórahalmon, Sándorfalván vagy Deszken is kipróbálhatjuk, milyen lenne egy közlekedési társaságot üzemeltetni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.