Szeged

Ökölvívó tornát tartanak az Árpád téren

Ökölvívó tornát tartanak az Árpád téren

Szegedről két csapat is megméretteti magát a tornán

Kovács György
3 órája
Fotó: KFM
Ökölvívó tornát tartanak az Árpád téren

A Boxvilág Ökölvívóképző SE idén is megrendezi városunkban a nemzetközi ökölvívó tornát, a Fesztivál Kupát.

Fotó: Boxvilág Ökölvívóképző SE Facebook-oldala.

 

Az Árpád téri ringben szombaton és vasárnap méretteti meg magát összesen több mint száz ökölvívó. Lapunk megkeresésére elmondták a szervezők, hogy Szegedről két csapat is versenyezni fog, összesen pedig több mint húsz csapatra számítanak - lesz köztük Szerbiából, Romániából érkező, de a vármegyéből is számos település képviseltetni fogja magát, Kiskunfélegyházáról pedig két csapat is érkezni fog. 

A több korosztályban rendezett tornát szombaton edzőmérkőzésekkel kezdik, az elődöntőre 15 órakor kerül sor. A vasárnapi döntőre 14 órakor kerül sor.

Ez a több éves múltra visszatekintő esemény kiváló lehetőséget kínál, hogy tehetséges ökölvívóink megmérettethessék magukat nemzetközi szinten, és hogy mindannyian együtt szurkolhassunk nekik. Az eseményen izgalmas mérkőzések, látványos ütközetek és felejthetetlen pillanatok várnak ránk

- írja a Boxvilág Ökölvívóképző SE az eseményről.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.