Szeged

Nacsa Norbert felháborítónak tartja a történteket

Nacsa Norbert felháborítónak tartja a történteket

Szerinte más lemezlovasok nem érintettek az ügyben

Kovács György
2 órája
Nacsa Norbert felháborítónak tartja a történteket

Mint arról beszámoltunk, őrizetbe vettek két szegedi DJ-t, akik a szórakozóhely közönségét látták el drogokkal. Szeged egyik legrégebbi lemezlovasát, Nacsa Norbertet kérdeztük az ügyről.

A házkutatás során készült rendőrségi fotó.

 

Egész délután csörgött a telefonom

- kezdte a lemezlovas, aki már 35 éve diszkózik. Mint mondta, mindenki kérdezgette mit tud az ügyről, és rendkívül kellemetlen számára szakmabeliként az eset. Nacsa Norbert a teljes szakma nevében kikérte magának a történteket, kiemelte, hogy egyáltalán nem jellemző dolog fordult elő, sőt, tudomása szerint Szegeden és környékén még sosem történt ilyen.

Kizártnak tartom, hogy ennek bármilyen folytatása legyen. 

Szerinte ennek annyi lehet a folytatása, hogy a hatóság jobban ellenőrizni fogja a szórakozóhelyeket, DJ-ket, de ezt támogatja is. Szeretné, ha minél hamarabb túlesnének ezen. Abban teljesen biztos, hogy mások nem foglalkoztak ilyennel.

 

A gyanúsítottak lakásán tartott házkutatás során a detektívek 375 darab, pszichoaktív vegyületet tartalmazó tablettát, valamint több mint 230 gramm kábítószergyanús port foglaltak le. Az akció során nemcsak az éjszakai mulatóban dj-ként dolgozó két kábítószer-kereskedőt, hanem ügyfélkörük egy részét is azonosították: három szegedi és egy szentesi férfit is gyanúsítottként hallgattak ki.

A két férfival szemben - őrizetbe vételük mellett - bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem, ügyfeleikkel szemben kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.