Szeged

Idén újra lesz Strandok éjszakája a vármegyében

Idén újra lesz Strandok éjszakája a vármegyében

2 órája
Idén újra lesz Strandok éjszakája a vármegyében

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 2024-ben már 15. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját.

 

Az eseményre eddig mindig július utolsó hétvégéjén került sor az ország számos strandján. Ebben az évben sincs ez másképp, hiszen idén 2024. július 27-én szombaton rendezik meg előre láthatólag országszerte több tucatnyi fürdőben a Strandok éjszakáját. A korábbi tapasztalatok alapján valószínűleg idén is éjszakába nyúló zenés fürdőzés és a szaunaprogramok mellett sok helyen különleges programokkal, néhol kedvezményes belépővel várják majd azokat, akik a szokásostól eltérő strandélményekre, vagy épp egy különleges környezetben rendezett bulira vágynak.

Csongrád-Csanád vármegyében idén a Napfényfürdő-Aquapolis Szeged, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és a makói Hagymatikum csatlakozott a kezdeményezéshez.

2024. július 27-én kerül megrendezésre a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban, ahol zenés éjszakai fürdőzéssel és tűzijátékkal várják a látogatókat ezen a különleges estén!

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.