Szeged

Fesztivállá nőtte ki magát a III. CityRocks könnyűzenei tehetségkutató

Fesztivállá nőtte ki magát a III. CityRocks könnyűzenei tehetségkutató

Idén is várják a könnyűműfaj feltörekvő tehetségeinek jelentkezését műfaji korlátozások nélkül.

2 órája
Fesztivállá nőtte ki magát a III. CityRocks könnyűzenei tehetségkutató

A nyár utolsó hétvégéjén ismét könnyűzenei tehetségkutatót szervez a CityRocks az Öröm a Zene Tehetségkutató és gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program és a Rakpart 62 közreműködésével.

 

Idén új helyszínen, a Rakpart 62-ben - lánykori nevén- a Szabadság úszóházon rendezzük meg a CityRocks tehetségkutatót. Sőt, a helyszínnel való együttműködésünknek köszönhetően ezt egy többnapos fesztivál keretein belül tesszük. Már csütörtökön egy reggae nappal indítunk, majd péntek-szombaton cover/tribute band-ek és számtalan kiváló rockzenekar – a teljesség igénye nélkül:

 Endre, Warchief, Barbears, Dystopia, Heroes In A Half Shell, Lucky Stars, LATOR (AC/DC műsorral, Last (Rage Against The Machine tribute), Sabbath Szombat (Black Sabbath Tribute)

 – teszi tiszteletét Szeged legújabb és egyik legvagányabb szórakozóhelyén a Rakpart 62-ben.

Vasárnap, szeptember elsején, pedig immár harmadszor bonyolítják le a hagyományos tehetségkutatójukat, melyre várják a tehetséges előadók jelentkezését! 

A jelentkezéssel, a programmal kapcsolatban minden információ megtalálható a tehetségkutató Facebook eseményén: https://www.facebook.com/share/Y9mxrvsc6TyJzfGt/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.