Szeged

Ruzsa Roland átvette képviselői megbízólevelét a városházán

Ruzsa Roland átvette képviselői megbízólevelét a városházán

Márton Andrea
2024. június 26., szerda
Ruzsa Roland átvette képviselői megbízólevelét a városházán

A mai napon átvette képviselői megbízólevelét a szegedi városházán Ruzsa Roland, a kormánypártok győztes jelöltje az 1-es számú egyéni választókerületben.

 

Bár a következő önkormányzati ciklus csak októberben kezdődik, a június 9-ei önkormányzati választás hivatalos része a megbízólevelek átadásával zárult le.

"A mai napon átvettem önkormányzati képviselői megbízólevelemet. Köszönöm a választópolgároknak a belém vetett bizalmat. Ez az elismerés számomra nem csupán hivatalos dokumentum, hanem közösségünk iránti elkötelezettségem és munkám megerősítése. Továbbra is minden erőmmel azon leszek, hogy együtt építsünk egy erősebb és boldogabb közösséget Kiskundorozsmán, Szentmihályon és Szegeden" - írja a Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselője Ruzsa Roland a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.