Szeged

Rehabilitálnák a Vadkerti teret a kormánypárti jelöltek

Rehabilitálnák a Vadkerti teret a kormánypárti jelöltek

Méltatlan állapotok uralkodnak

Kovács György
2024. június 7., péntek
Rehabilitálnák a Vadkerti teret a kormánypárti jelöltek

A Vadkerti teret nagyon sok alsóvárosi használná, ha nem egy elhanyagolt, szemetes betondzsungelként funkcionálna - mondta lapunknak Farkas Levente, a Belváros és Alsóváros képviselőjelöltje. 

 

 

A Vadkerti tér bár Nógrádi Tibor választási körzetéhez tartozik, Farkas Levente is szívügyeként viseli ezt a részt, mivel Alsóváros déli részén terül el, így képviselőjelölt társával közösen rehabilitálnák a teret.

A Fidesz-KDNP által indított képviselőjelölt felhívta arra is a figyelmet, hogy a téren egy 1817-ben emelt műemlék is található, amihez méltatlan a jelenlegi állapot. 

Ezzel a térrel nyilvánvalóan kezdeni kellene valamit. Tökéletesen jó rekreációs teret lehetne belőle kialakítani, esetlegesen növelni a zöldterületek nagyságát és fákat ültetni

- szögezte le Farkas Levente, aki szerint egy ilyen fejlesztés után nem csak az alsóvárosiak, hanem a Klebelsberg-telepiek is használni tudnák a helyet.

 

Jelenlegi állapotok a Vadkerti téren:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.