Szeged

Régóta várt fejlesztés érkezik Kiskundorozsma kiskertes részére

Régóta várt fejlesztés érkezik Kiskundorozsma kiskertes részére

A terület képviselője részben saját forrásból fejleszti a közvilágítást

Kibédi Péter
2024. június 14., péntek
Régóta várt fejlesztés érkezik Kiskundorozsma kiskertes részére

Nincs megállás Kiskundorozsmán, a választási kampány alatt is, és azután is folyamatos a munka. Most az úgynevezett kiskertes rész, azaz Subasa, Öreghegy és Sziksós kapott rég várt fejlesztést. 

Hosszú ideje várták a helyiek ezt a fejlesztést

 

„A településrészekről rengeteg panasz érkezett, hogy nem megfelelő a közvilágítás. 

Amióta képviselő vagyok, azóta dolgozom azon, hogy a probléma megoldódjon, és most úgy tűnik sikerült eredményre jutni. 

Első ütemben közel harminc villanyoszlopot telepítettek, rövidesen ezekre lámpatestek is kerülnek és beüzemelik őket”- mondta lapunknak Ruzsa Roland.


A vasárnap újraválasztott kormánypárti önkormányzati képviselő hozzátette, hogy az itt lakók biztonságérzetét ez a beruházás ugyanúgy tovább növelte, ugyanúgy, mint a korábban, szintén a kiskertes rész buszmegállójához telepített térfigyelő kamera. „Ez csak az első ütem, a célom, hogy ebben a ciklusban a városrész minden pontján megfelelő közvilágítás legyen. 

A sziksósi buszfordulónál és a Körte utcánál napelemes lámpatesteket telepítésében segítek, itt nincs idő kivárni, ameddig az önkormányzat cselekszik, gyors megoldás szükséges ezért saját forrásból támogatom a beruházást

- mutatott rá a képviselő.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.