Szeged

Nógrádi Tibor elérhető és hatékony képviseletet teremtene

Nógrádi Tibor elérhető és hatékony képviseletet teremtene

Mihálffy Béla szerint erre Nógrádi Tibor a garancia

Kovács György
2024. június 5., szerda
Nógrádi Tibor elérhető és hatékony képviseletet teremtene

A déli városrészeknek újra elérhető és hatékony képviseletre van szüksége. Erre pedig Nógrádi Tibor barátom a garancia - fogalmazott közösségi oldalán Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője.

 

 

Nógrádi Tibor, a 3. választókörzet képviselőjelöltje, szerkesztőségünk azon kérdésére, miszerint mire számíthatnak a választópolgárok, amennyiben bizalmat szavaznak számára, azt felelete, 

alázatra, szolgálatra és munkára.

A Fidesz és a KDNP jelöltje kiemelte, az előző képviselői ciklusában sem volt és a jövőben sem lesz számára reménytelen ügy, vagy olyan lakossági probléma, amivel ne foglalkozna. Mint mondta, csodákat bár nem tud tenni, de szisztematikus és kemény munkával igyekszik mindenre megoldást találni.

Minden héten lesz fogadóórám

- tudatta lapunkkal Nógrádi Tibor, aki kitért arra is, hogy ezen fogadóórák szét lesznek osztva Gyálarét, Hattyas, Szentmihály és Kecskés István-telep között. Mindemellett pedig közösségi oldalán és mobilon keresztül is elérhető a lakosság számára.

Az elmúlt hetekben a fórumokon beszélgetve iszonyatos mennyiségű közéleti munka halmozódott fel

- fogalmazott a képviselőjelölt. Hozzátette, ezért amennyiben bizalmat kap, nem várja meg az október 8-i mandátumot, már június végén, július elején nekiáll a feladatok elvégzésének.

 

A képviselő már több, előtte álló feladatról is beszámolt korábban:

Az elmúlt öt év is aktív közösségi munkával telt

Öt évvel ezelőtt Nógrádi Tibor önszántából döntött úgy, hogy kilenc évnyi képviselői munka után megköszöni a választók bizalmát és átadja szolgálatát egy fiatalabb jelöltnek. A fiatal, Botka-párti képviselő a kampányban mindent megígért majd szinte semmit sem teljesített belőle, ezért Nógrádi Tibor, ha akart volna sem tudott volna teljesen háttérbe vonulni a közéletben. Rengeteg, a választókörzetben élő ember találta meg kisebb, nagyobb problémával. 

„Sajnos az elmúlt öt évben nem úgy érvényesült Gyálaréten, Klebelsberg-telepen, Kecskés István-telepen és Szentmihályon az önkormányzatiság és a népképviselet, ahogy én szerettem volna, ezért úgy döntöttem, hogy amennyiben bizalmat kapok, újra szolgálni szeretném az itt élő embereket, azok színes, szép közösségeit”- indokolta korábban visszatérését a Fidesz-KDNP jelöltje.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.