Szeged

Lezárásra és forgalomterelésre kell számítani Szegeden

Lezárásra és forgalomterelésre kell számítani Szegeden

2024. június 16., vasárnap
Lezárásra és forgalomterelésre kell számítani Szegeden

Vízbekötés-létesítési munka miatt átmeneti lezárás és forgalomterelés lesz a Kálvária sugárút 10. előtt június 17. hétfő és 21. péntek között. 

 

A munkálatok miatt június 18-án kora reggeltől a Kálvária sugárúton belvárosból kivezető forgalmi sávot – a Bolyai János és a Jósika utca között – lezárják, átmeneti vágányzárra és forgalomterelésre kell számítani. A munka időtartama alatt vágányzár lesz a 3, 3F villamosvonalon, a villamosokat villamospótló buszok váltják.

A villamospótló buszok, illetve az érintett helyijáratú autóbuszok terelő útvonalon közlekednek (Moszkvai krt. – Béke u. – Földvári u. – Petőfi sgt. – Tisza L. krt.) a lezárás időtartama alatt. A Bolyai János utca Kálvária sugárút felőli végét is lezárják, az utca a Gogol utca felől zsákutca lesz.

Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesítette a Szegedi Vízmű Zrt. A tervek szerint június 21-ig befejeződnek a munkálatok, ezt követően állhat vissza a közlekedésben a megszokott forgalmi rend.

A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák segítik, kérik, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.