Szeged

Fülöp László először és utoljára osztotta meg Botka László posztját

Fülöp László először és utoljára osztotta meg Botka László posztját

A polgármester hétfői bejegyzésére reagált

2024. június 11., kedd
Fülöp László először és utoljára osztotta meg Botka László posztját

Hétfőn írta közösségi oldalán egy posztot Botka László. Szeged polgármestere, ahogy azt megszokhattuk, valótlanságot is állított és gőgös is volt-pont úgy viselkedett, ahogy egy győztesnek nem illik. Fülöp László erre reagálva azt írta közösségi oldalán, hogy nem érti, miért van szüksége a győztes félnek egy ilyen megjegyzésre. 

Akkor most először és utoljára megosztok egy Botka László posztot. Azért, mert öt éve, az akkori FIDESZ polgármesterjelölt gratulált Önnek telefonon, az nem jelenti azt, hogy mindenki pont ilyen módon és pont úgy gratulál egy győzelem esetén.

Én nem tettem meg, hogy felhívom a polgármestert, mert csak a „kis elérésű”(nem szép dolog ez a lesajnáló megjegyzés Szeged város polgármesterétől, akinek állítólag minden szegedi egyaránt fontos, még azok is, akik a „kis elérésű” oldalakat olvassák) Szegedma, Radio88, MTV Híradó, Délmagyarország felületén gratuláltam"- írta bejegyzésében a volt polgármesterjelölt.

Fülöp László, amellett, hogy ismét gratulált Botka Lászlónak, arról is írt, hogy a polgármesternek valóban foglalkoznia kellene minden szegedivel és nem csak szóban jelezni ezt. "Ami pedig a „nekem minden szegedi egyaránt fontos” hangzatos lózungot illeti: kérdezte már azokat a fiatalokat is erről, akik azért hagyták el a várost, mert nem találtak munkát Szegeden? No, de hagyjuk a csipkelődést! Maradjunk annyiban, hogy a munkájáról (?) és a teljesítményéről (?) még lesz időnk diskurálni a következő 5 évben"- zárta bejegyzését.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.