Szeged

Fülöp László a konstruktív együttműködésben hisz

Fülöp László a konstruktív együttműködésben hisz

2024. június 10., hétfő
Fülöp László a konstruktív együttműködésben hisz

A polgármesterjelölt ezt tartja a siker kulcsának.

Fotó: Fülöp László Facebook oldala

 

Gratulálok Botka Lászlónak, akit ma a szegediek polgármesternek választottak. Gratulálok Ruzsa Rolandnak, a Fidesz-KDNP képviselőjének, aki megőrizte egyéni mandátumát a közgyűlésben.

- kezdte Dr. Fülöp László.

Hangsúlyozta:

Köszönöm csapatomnak, a jelölteknek, az aktivistáknak az elmúlt hónapok munkáját. Hálásak vagyunk szavazóinknak, akik ugyan most kevesebben voltak, de erőt képviselnek. A hangjukat meghallva erős képviseletet kell adnunk nekik. A kormány az elmúlt években megteremtette Szegeden a fejlődés lehetőségét. Fejlődni azonban csak közösen, egymás hangját, kritikáját meghallgatva lehet. 

Kiemelte:

A Fidesz-KDNP képviselői, ahogy eddig is, ügyek mentén együttműködnek a városvezetéssel, ahogy a kormányzat, úgy mi is abban vagyunk érdekeltek, hogy Szeged fejlődjön. A konstruktív együttműködés ugyanis a siker kulcsa.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.