Szeged

Fergeteges hangulat a Deja Vu második napján

Fergeteges hangulat a Deja Vu második napján

Megtelt az Újszegedi Partfürdő a Deja Vu Fesztivál második napján.

Márton Andrea
2024. június 8., szombat
Fergeteges hangulat a Deja Vu második napján

A pénteki nap is tartogatott meglepetéseket a bulizóknak, hiszen egykoron oly népszerű zenekarok léptek fel a fesztivál nagyszínpadán, mint a Jenny Berggren, a Cascada vagy a Basshunter.

 

 

A retróvonat pénteken, június 7-én sem állt meg, mivel a szegedieket szórakoztatta az este folyamán többek között a Beautiful Life, a Happy Nation és az All That She Wants dalokkal büszkélkedő Ace of Base zenekar frontembere, Jenny Berggren lépett színpadra. Rajtuk kívül találkozhattak még a bulizni vágyók a 90-es évek holland techno duójával, a 2 Unlimitiddel, a Stereo Love sláger kapcsán híressé vált Edward Mayával és Vika Jigulinával, az All I Ever Wantedot és a Now You're Gone-t megalkotó Basshunterrel, továbbá az Everytime We Touch-ot éneklő Cascadával.

Természetesen a külföldi sztárfellépők mellett magyar előadók zenéjére is bulizhattak a résztvevők, hiszen tiszteletét tette a fesztiválon például Zoltán Erika és Náksi Attila. 

Tekintse meg Ön is a Deja Vu Fesztivál második napján készített fotósorozatunkat!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.