Szeged

Dübörgött a Dorozsmai utcabál

Dübörgött a Dorozsmai utcabál

A fellépők után kezdődhetett a szabad tánc, éjszakába nyúlóan pezsgett az élet.

Márton Andrea
2024. június 2., vasárnap
Dübörgött a Dorozsmai utcabál

Ruzsa Roland, a helyi önkormányzati képviselője idén is meginvitálta a dorozsmaiakat és a környéken lakókat az utcabálra.

Mihálffy Béla Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője és Ruzsa Roland helyi önkormányzati képviselő közösen áldozatos munkájuk elismeréséért Topor Ágnesnek és Kernács Évának közösen adták át a Kiskundorozsma Emlékérmét.

 

A Negyvennyolcas utcai körforgalomnál kezdődtek a programok, ahol a Hirtelen zenekar adott élő koncertet, ezt követően átadták a dorozsmai emlékérmeket és köszöntötték a 18 éveseket is. Az est további részében Agárdi Szilvia, a 2012-es The Voice Magyarország hangja döntőse, illetve a 2013-as és 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogatójának résztvevője lépett színpadra. Az éjszaka DJ-kel folytatódott, DJ Larsen, JoerJunior és DJ Belecz gondoskodtak az idei felejthetetlen utcabáli hangulatról.

Bár a nap borongósan indult és még délután is ott lógott a levegőben az eső lába, végül az időjárás kegyeibe fogadta a szervezőket, és kellemesen hűs estével lepte meg a kilátogatókat. Talán ennek is köszönhető, hogy közel ötezren látogattak ki a rendezvényre. Az érdeklődők nagy számából kitűnik, hogy a szervezők jól határozták meg a célközönséget, akinek a könnyed szórakozás lehetőségét nyújtani kívánták.

Külön ki kell emelni, hogy ilyen tömeget megmozgató, hasonló eseményt csak igen ritkán tud megrendezni Szeged városa.

 

Egy ilyen közösségben, mint a dorozsmai, nagyon fontos, hogy legyenek ilyen és ehhez hasonló rendezvények. Ez erősíti az összetartozásunkat, így ahogy a múltban is, most és a jövőben is szívesen támogatok minden ehhez hasonló kezdeményezést

-mondta Ruzsa Roland.

Jó zenével és kiszolgálással is szórakoztatták a sokaságot. Ezt nemcsak azok élvezték akik kilátogattak a főtérre, sokan a házuk udvaráról kísérték figyelemmel az eseményt. Meg kell említeni, hogy mára nemcsak a dorozsmaiak, hanem a környékbeli települések és Szeged lakói is nagy érdeklődést mutatnak az utcabál iránt. 

 

Az eseményen készült képeket az alábbiakban tekintheti meg:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.