Szeged

Csütörtökön kezdetét vette a XI. Deja Vu fesztivál

Csütörtökön kezdetét vette a XI. Deja Vu fesztivál

Fergeteges hangulat a Deja Vu Fesztivál első napján.

Márton Andrea
2024. június 7., péntek
Fotó: szegedma
Csütörtökön kezdetét vette a XI. Deja Vu fesztivál

Magyarország legnagyobb retro fesztiválja a Deja Vu csütörtökön megnyitótta kapuit a fesztiválózok előtt, ahol három napon át újra egymásnak adják a színpadokat a 90-es és 2000-es évek hazai és külföldi legendái és csendülnek fel a korszak meghatározó slágereim hogy újra mindenki 18-nak érezhesse magát.

 

A június 6-án, csütörtökön délután öt órakor elstartoló fesztivál legelső napján a hazai vonalon Dj Dominique és TNT mellett Peat Jr. & Fernando feat. Sheela szórakoztatta a magyar közönséget.

Húsz év után Szegeden lépett újra színpadra Magyarországon az O-Zone. A moldáv trió főleg a Dragostea Din Tei című dallal tett szert népszerűségre, amely máig felcsendül a retró partikon. Szintén a csütörtöki napon bulizhattak a fesztiválozók az Around The World című slággerrel robbanó ATC-re, majd a Cotton Eye Joe-t jegyző Rednex dalaira.

Az eseményen készült képeket az alábbiakban tekintheti meg:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.