Szeged

A mai naptól nyári menetrendre áll át a szegedi tömegközlekedés

A mai naptól nyári menetrendre áll át a szegedi tömegközlekedés

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 24., hétfő
A mai naptól nyári menetrendre áll át a szegedi tömegközlekedés

Az SZKT járatai 06.24. (hétfő) üzemkezdettől tanszüneti menetrendre állnak át.

 

A villamos és trolibusz járatok 2024.06.24. (hétfő) üzemkezdettől munkanapokon nyári tanszünet szerinti menetrend alapján közlekednek.

A menetrendeket megtalálják az SZKT honlapján a Járataink menüpont alatt pdf formátumban. A pontos menetrendet a “Tanszünet alatti munkanapokon” feliratú oszlopban találják. A ki- és bevonló X jelzésű járatok továbbra is szállítanak utasokat, amelyek menetrendje a menetrendi pdf-ekben találhatóak meg.

Utazásuk megtervezéséhez használják a Google Maps útvonaltervezőt, valamint a megállókban kihelyezett utastájékoztatókat.

Az 1-es vasútvillamos menetrendjét 2024. június 22-től szeptember 1-jéig érintő változások:

A jelenleg 23:45-kor Szeged VÁ-ról induló Szeged VÁ – Rókus VÁ között közlekedő 1/A járat péntek, szombat, vasárnap és ünnepnapi napokon Szegedről később, 23.59-kor indul és hosszabb viszonylaton Szeged – Hódmezővásárhely között közlekedik.

Volán információk:
https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/38856-orszagos_kozlekedesi_rend_a_nyari_tanitasi_szunet_kezdeten_junius_20_es_30_kozott

Fotó: SZKT

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.