Szeged

A következő tíz évben is Szeged életének része marad a Rádió 88

A következő tíz évben is Szeged életének része marad a Rádió 88

A Rádió 88 Magyarország immáron legrégebbi kereskedelmi rádiója

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 13., csütörtök
A következő tíz évben is Szeged életének része marad a Rádió 88

Újabb 10 évre kapott műsorszolgáltatási engedélyt a Rádió 88 a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól. A frekvenciára két pályázó volt és az eddig is a rádiót üzemeltető Telekom Kft. lett végül a befutó. A műsorközlő már több mint 33 éve a szegediek életének része!

 

 

Ahogy eddig is azon dolgozunk majd, hogy a Rádió 88 a jövőben is a szegediek mindennapjainak része lehessen

 – mondta el Montgomery-Tóth Cecília, a 88-at üzemeltető Telekom Kft. tulajdonosa.

Az értékeink változatlanok, és a jövőben sem változnak: nekünk az itt élők életének segítése az első, ezért dolgoztunk és fogunk dolgozni. Hisszük, hogy amint az eddigi majdnem 34 évben, úgy 2034-ig is minden nap hasznos hírekkel, információkkal és szórakoztató tartalmakkal tehetjük könnyebbé, szebbé és tartalmasabbá a mindennapokat hallgatóink és partnereink megelégedésére 

– emelte ki a tulajdonos.

A Rádió 88 Magyarország immáron legrégebbi kereskedelmi rádiója. Az 1990-ben induló, a Szegedi Ipari Vásárhoz kapcsolódó Vásár Rádió nem csak Magyarország első magánkézben lévő kereskedelmi rádiója, de egyben a Rádió 88 jogelődje is volt, melyet Tóth András „Óriás” alapított. A rádióállomás napjainkban is hazánk egyik leghallgatottabb helyi rádiója. 

A műsorközlő a nevét a korai években a rádióamatőrök által használt 88-as kód után kapta.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.