Szeged

Új befektetővel tárgyalnak, hogy jövőre ismét legyen halfesztivál Szegeden

Új befektetővel tárgyalnak, hogy jövőre ismét legyen halfesztivál Szegeden

2024. május 27., hétfő
Új befektetővel tárgyalnak, hogy jövőre ismét legyen halfesztivál Szegeden

Titkos befektetővel tárgyal Frank Sándor annak érdekében, hogy jövőre még nagyobb lendülettel folytatódjon a szegedi halfesztivál, amit idén főleg anyagi okok miatt nem rendez meg. A Fidesz szegedi önkormányzati képviselője szerint ez óriási veszteség Szeged számára - írja a Délmagyar.


Néhány napja a szervezők hivatalos honlapjukon tudatták, hogy idén nem rendezik meg az eseményt. 1997. szeptember 20-án rendezték meg az első szegedi halfesztivált, azóta a borfesztivál mellett a város legfontosabb gasztronómiai rendezvényévé nőtte ki magát.

A Délmagyar a rendezvény elmaradásáról kérdezte Frank Sándort, akinek válasza egyszerű volt:

Egyszerűen anyagilag nem éri meg .

Elárulta, hogy van olyan érdeklődő, aki befektetne a rendezvénybe. "Azon vagyunk, hogy megmaradjon a rendezvény, sőt jövőre még nagyobb lendülettel folytatódjon"– tette hozzá.

Emlékezni lehet, tavaly nagy visszhangja volt annak a kijelentésnek, amit a 444 főszerkesztője, Uj Péter írt:

Menzás csirkepörköltet idéző halászlé bizonytalan eredetű és fajú, fagyasztott halakból. De a csúcs a nyesedéket vastagon panírozva eladni 20 000/kilós áron. 

A teljes cikk itt olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.