Szeged

Szeged negyedik PENNY áruháza nyílhat októberben

Szeged negyedik PENNY áruháza nyílhat októberben

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 22., szerda
Szeged negyedik PENNY áruháza nyílhat októberben

A Webrádió információi szerint júniusban bezár a ZHL Ruházati Áruház, majd egy átalakítás veszi kezdetét, hogy októberben megnyílhasson Szeged negyedik PENNY áruháza.

 

Ahogy arról még márciusban mi is beszámoltunk, új szegedi helyszínen nyithatja meg negyedik üzletét a PENNY. Az információk szerint ezt a ZHL Ruházati Áruház helyén teheti meg. Az értesülések szerint a Kálvária sugárút 96/a szám alatt található ruházati áruház júniusban zárja be végleg kapuit. A bezárást az is alátámasztja. hogy a szóban forgó üzlet végkiárusításba kezdett.

Szeged legújabb PENNY áruháza legkorábban októberben nyílhat meg, hiszen előtte jelentős átalakításokat kell végeznie a német REWE csoporthoz tartozó üzletláncnak, mielőtt kinyitná ajtaját.

Jelenleg három PENNY áruház van Szegeden: a Dorozsmai út 52/A, a PENNY Szeged II a Makkosházi körút 27. , a PENNY Szeged III. pedig a Víztorony tér 52. szám alatt, ez a szám növekedne négyre.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.