Szeged

Semmittevésével szembesítette Szeged polgármesterét Fülöp László

Semmittevésével szembesítette Szeged polgármesterét Fülöp László

Botka László hiába hisz a munkában, ha nem dolgozik

2024. május 9., csütörtök
Semmittevésével szembesítette Szeged polgármesterét Fülöp László

A Fidesz és KDNP polgármesterjelöltje elmondta, hogy ő is hisz a munkában, csak azzal a különbséggel, hogy Ő gyakorolja is és csak a saját eredményeivel büszkélkedik.

Fotó: Fülöp László Facebook oldala

 

"Olvastam, hogy Szeged polgármestere a “tisztességes munkában és teljesítményben hisz” - kezdte Facebook bejegyzését Fülöp László, aki hozzáfűzte:

Én is, azzal a különbséggel, hogy gyakorlom is és csak a saját eredményeimmel büszkélkedem. A munkát, mivel nem látom, hogy nyolctól négyig mivel tölti az idejét a regnáló polgármester nem kommentálom, de a teljesítmény látszik, hogy nem látszik.

 

Botka László szavai mögött már nincs semmi

Fülöp László korábban Botka Lászlót idézte, miszerint

A szegediek döntő többsége azt szeretné, ha az elmúlt időszak békés városépítő munkája folytatódna.

Erre válaszként hozott egy példát a kormánypárti polgármesterjelölt, egy több éves projektet a belváros szívében, a Gogol utca sarkán. Fülöp László kiemelte, hogy a kereszteződésben minden irányból jól belátható vizuális élmény ez az időközben kizöldült építési alapanyag és hulladéklerakó.

Nem hiszem, hogy a döntő többség ezt szeretné, ezért is kell, hogy figyeljünk a polgármester szavaira, amelyek mögött már megint nincs semmi, még tervek sem

- hívta fel a figyelmet Fülöp László, aki kijelentette, hogy

Polgármesterként első dolgom egyike lesz a városfejlesztési tervek áttekintése, aktualizálása és megvalósításának megkezdése

 

 

Le kell venni a rózsaszín szemüveget

A kormánypárti polgármesterjelölt úgy látja, hogy a városfejlesztési és építési tervek egyik biztos pontja a kampányidőszak. Hozzátette: a másik pedig, hogy a választók hosszútávú memóriáját mintha figyelembe se vennék.

"Vegyük le a rózsaszín szemüveget és gondoljuk át!"

- hívta fel a figyelmet Fülöp László.

A kampányutak is a következő időszak lomha fejlődéséhez vezetnek

- fogalmazott.

 


Botka László számára ez jelenti a "tisztességes munkát"

A város most is feldúlva, ezért az amúgy is rettenet közlekedés még jobban ellehetetlenült. A szegedi utak minősége kritikán aluli, ezt akár az autósok, akár a kerékpárral közlekedők, de talán még a gyalogosok is megerősíthetik. Botka László is érezhette, hogy ez már ciki és látványos útfelújításba kezdett, leplezve ezzel ötéves, de bizonyos esetekben évtizedes semmittevését.

 

A parkolási díjak megdrágítanak minden ügyintézést és szórakozást.

 

A szegedi tömegközlekedés Magyarország legdrágább ilyen jellegű “élménye”.

 

A tömegsport lehetősége gyakorlatilag megszűnt, a kvalifikált fiatalok számára nincs munkahely lehetőség, fecskelakások szintén nincsenek, hogy az életkezdőket itt tartsák, a város tele van kihasználatlan üzlethelyiségekkel.

Továbbá a vállalkozóktól csak követel a város, vissza nem ad sem segítséget, sem észszerű együttműködést. A kultúra és művészet mecénásokért kiállt.

 

A polgármester saját sikerének titulálja a kormányzati fejlesztéseket

Ugyanakkor a polgármester félre tájékoztat bennünket, ha nem figyelünk, hiszen saját sikernek titulálja a kormány dél-magyarországi fejlesztéseit

- fogalmazott Fülöp László. Ezek közé tartozik a

  • BYD
  • ELI
  • RHEINMETALL
  • EPAM
  • BRITISH PETROL
  • EVOSOFT
  • IT SREVICES HUNGARY
  • PICK ARÉNA
  • TISZAVIRÁG SPORTUSZODA
  • SZENT GELLÉRT FÓRUM

…és ez csak egy Facebook posztnyi felsorolás….most megyek, folytatom a munkát, mert nekem valóban OTTHONOM, SZEGED

- zárta gondolatait a polgármesterjelölt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.